Yoga med småredskaber – Stram op og stræk ud

Yoga med småredskaber – stram op og stræk ud

Hvad?

Vi vil arbejde med Hatha-yoga, hvor fysiske øvelser og åndedrætsøvelser indgår som en naturlig del af træningen.

I træningen fokuserer jeg på de klassiske Hatha yoga stillinger, styrke, koncentration, vejrtrækning og afspænding, men krydre dog også med lidt flow yoga undervejs.

Vi vil opbygge styrke i kroppen igennem de klassiske yogastillinger, hvor vi igennem progression bliver i stand til at holde stillingerne over længere tid. Vi benytter vejrtrækningen til at hjælpe krop og sind med at slippe spændinger og komme i ro. Vi slapper af imellem øvelserne, da det er med til at øge fokuseringen og dermed virkningen.

Alle timer indledes og afsluttes med afspænding.

Jeg inddrager redskaber som Redondo bold, elastik, massagerulle, tæppe og pude i træningen, som er med til at tilgodese flere niveauer i træningen.

Øvelserne arbejder med holdningsmuskulaturen og gør din krop stærkere og mere smidig, Træningen kan være med til at minimere hverdagens eventuelle ømheder i kroppen.

Hvem?

Træningen henvender sig til alle der gerne vil i gang med yoga som motionsform. Både ikke motionsvante og tidligere motionsvante. Der vil være øvelser på flere niveauer.

Hvor?

Træningen foregår på min private adresse:
Krebseparken 75
6710 Esbjerg V

 

træningstider og priser

Mandag den 2.3+9.3+16.3+23.3+30.3 kl. 18.05-19.25

Pris for 5 gange 275kr

Tilmelding sker enten på sms til 28 60 01 34 eller på mail piadue10@gmail.com

Link til facebookgruppen

 

Medbring

Du skal medbringe yogamåtte, en lille pude og et tæppe. Jeg har de øvrige træningsrekvisitter der indgår i mine lektioner.

Vil du høre mere om tilbudet kan jeg kontaktes på Vitrives@gmail.com eller piadue10@gmail.com eller på mobil 28 60 01 34 .

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, da der er begrænsede pladser på holdet, 10 pladser pr. hold.

Venlige yoga-hilsner,

Yoga-instruktør, Pia Due